Ohtliku vigastuse saanud ratturi karjääri päästis puupulga murdumine

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puupulk on tunginud läbi Azizulhasni Awangi vasaku sääre.
Puupulk on tunginud läbi Azizulhasni Awangi vasaku sääre. Foto: SCANPIX

2011. aasta trekisõidu MK-etapil raske vigastuse saanud Malaisia jalgratturil Azizulhasni Awangil õnnestus vaatamata sellele osaleda Londoni OMil. Nüüd räägiti tema traumast saates «I was impaled».

2011. aastal Manchesteris toimunud MK-etapil kukkus Awang keirini võistlusel ning tema vasakust säärest tungis läbi paarikümne sentimeetri pikkune puupulk, kirjutab Huffington Post.

Siiski jõudis Awang kolmandana üle lõpujoone ning sellega seadis ta oma edasise karjääri ka tõsisesse ohtu. «Väntamise ajal käib puupulk sellisel juhul üles-alla ning vigastab seeläbi veelgi rohkem lihaseid. Õnneks läks pulk pooleks ning seeläbi ei lõhkunud ta nii palju lihaseid,» rääkis dr. Dilraj Sandher.

Awangil oli veelgi rohkem õnne, kuna puupulk ei vigastanud tõsiselt veresooni. Londoni OMil oli ta stardis ning sai keirinis kirja kaheksanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles