Spice Girls'i tüdrukute vaidlustel on lõpp

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls
Spice Girls Foto: SCANPIX

Bändi Spice Girls liikmed on lõpetanud vaidlemise ning lahendavad probleeme täiskasvanulikult.

Londoni olümpiaks uuesti  kokku tulnud bändi kuuluvad Victoria Beckham, Geri Halliwell, Melanie C, Emma Bunton ja Mel B, edastab Contactmusic.

Melanie C sõnul on kõik tüdrukud eluga rahul. «Me oleme õnnelikud ja edukad. Loomulikult on kõigil oma raskusi olnud ja vahel tuleb ette ka eriarvamusi, kuid samas oleme kõik tugevad, iseseisvad ning oma arvamusega naised,» rääkis Melanie C.

«Oleme koos nii mõndagi läbi elanud ja tänasel päeval on kõigil lapsed, seega probleemid leiavad lahenduse täiskasvanute kombel,» lisas naine.

Sporty Spice Melanie tunnistas, et oli olümpia eel veidi mures oma võimete pärast, kuna bändi esinemistest oli juba omajagu aega möödunud.

«Ma olen 38-aastane naine ja ema, kuidas ma saan end ümber muuta Sporty Spice’iks ja longata dressides mööda lava? Aga kui «Wannabe» esimesed akordid kõlasid, siis tuli kõik minu jaoks kuidagi loomulikult,» meenutas Melanie C.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles