Kristiina Raudsepp arvab pedofiilis ära tundvat endise lapsehoidja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
33-aastane Tiit Saks.
33-aastane Tiit Saks. Foto: Politsei

Ajakirjanduses avaldatud pildid pedofiilidest šokeerisid ärinaist ja modelli Kristiina Raudseppa, sest üks kahtlustatavatest hoidis mõnda aega ka tema poega, kirjutab Naisteleht.

«See tunne oli räige, täiesti kohutav. Külmavärinad tulid peale,» ütles naine, kui tal pildil oleva mehe isik enam kahtlusi ei tekitanud. «Inimesed on muidugi väga salakavalad. Ma rääkisin sõbra abikaasaga, kes teda mulle soovitas. Neil oli sama poiss lapsehoidja umbes neli aastat, lõpuks tundus ta neile imelik ja nad lasid ta lahti,» rääkis naine ja lisas, et noormees (nüüd 33aastane) tunnistas neilegi, et Inglismaal süüdistati teda lapseahistamises, kuid tema sai enda sõnul vaid lapsega hästi läbi ning lugu vaibus.

Kristiina tellis vaikse ja tasase mehe enda last hoidma küll vaid mõned korrad ja paariks tunniks korraga, kuid märkas, et pojale meeslapsehoidja ei meeldinud ning ta isegi vältis teda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles