ManU jalgpallur aitas isal võita kihlveokontorist 12 500 eurot

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Tunnicliffe eilses kohtumises väljakule astumas.
Ryan Tunnicliffe eilses kohtumises väljakule astumas. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi särgis tegi eilses liigakarika kohtumises debüüdi 19-aastane poolkaitsja Ryan Tunnicliffe. Tänu sellele teenis mängumehe isa aga 12 500 eurot.

Nimelt tegi poolkaitsja isa Mick Tunnicliffe kümme aastat kihlveokontoris 125 euro suuruse panuse, et tema poeg pääseb kunagi ManU särgis väljakule, kirjutab Sportsmail.

«Viimati pidime tegema sarnase väljamakse, kui Chris Kirkland debüteeris Inglismaa koondise väravasuul. Toona panustas isa samuti 100 naela (125 euro) ja teenis 10 000 naela (12 500 eurot),» teatas William Hilli kihlveokontori esindaja Graham Sharpe.

Samas ei pruugi see jääda Mick Tunnicliffe’i viimaseks rahaliseks võiduks, kuna samal ajal tegi ta veel ühe panuse. Nimelt pani ta 125 eurot mängu veel selle peale, et tema poeg esindab kunagi Inglismaa koondist. Kui peaks koitma ka see hetk, siis on tema võidusummaks 44 000 eurot.

Tunnicliffe pääses eilses Newcastle Unitedi vastu peetud kohtumises väljakule 76. minutil, kui ta asendas Wayne Rooney’t. ManU teenis selles kohtumises 2:1 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles