Spice Girls lõpetab tuuri oodatust varem

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls
Spice Girls Foto: AFP / Scanpix

Vaatamata möödunud aasta juunis paika pandud esinemiskavale otsustas ansambel Spice Girls oma taasühinemisturneel loobuda Austraalias, Hiinas, Lõuna-Aafrikas ja Argentiinas esinemisest ning lõpetada tuuri 26. veebruaril Torontos.

«Väga kahju, kui me seekord sind vaatama ei tulnud. Meil kõigil on elus muid tähtsaid asju. Aga kes teab, mis juhtuda võib? Veetsime suurepäraselt aega,» vahendab digitalspy tüdrukutebändi ühisavaldust.

Ühe allika väitel tahtsid Victoria Beckham, Emma Bunton ja Geri Halliwell tuuriga lõpuni minna, kuid Melanie Brown ja Melanie Chisholm ei soovinud jätkata.

«Mel B’le ei sobinud see üldse. Ta igatseb oma abikaasat ja lapsi ning ütles, et ta ei suuda jätkata. Samuti upub ta USAst tulevate pakkumiste alla, mida talle pärast tantsutähtede saadet tehakse,» rääkis allikas.

«Mel C nõustus, et on aeg lõpetada. Tema oli tuuri asjus kõige vähem innukas. Samuti kartis ta, et see võib ta soolokarjääri ära rikkuda. Teised tahtsid jätkata, aga ei saanud Melanie’sid selleks sundida. Ilma nendeta poleks sel mingit mõtet olnud,» lisas allikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles