Võrus rokitakse sajaga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HND pakub vahelduseks leebemat muusikat.
HND pakub vahelduseks leebemat muusikat. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Reedel, 3. aprillil muutub Võru klubi Madhouse Tamula järve kaldal tõeliseks rokimekaks, sest taas leiab aset Kagu-Eesti metsikum rokisündmus - "Werro Rock 2009".


Korraldajate teatel lööb seekordne "Werro rock" mitmekesisusega, sest kõik üritusel osalevad bändid on eri paikadest ja üsnagi eripärase kõlapildiga.

Tänavuse "Werro rocki" peaesineja on Eesti kratimetal'i lipulaevaks tituleeritud HND. Bänd üllitab selle aasta kevadel uue plaadi, seega võib suure tõenäosusega kuulda juba "Werro rockil" värskeid lugusid valmivalt kogumikult.

Sel aastal on korraldajatel hea meel tuua "Werro rocki" publiku ette esimene välisesineja - Soome raskerokipunt Iron Gland.

Alice In Chainsi tribüütbändina alustanud Iron Gland viljeleb energilist metal-muusikat, mis on üles ehitatud heavy-kitarririffidele.

Pärnust sõidab Võrru The Belka, kohalikke muusikuid esindab taaskord Sickbag feat. Pepe, kes eelmisel aastal üllatas võimsate lugudega heavy-metal'i ja proge-rock'i pärusmaalt. Seekord tullakse lavale veidi muutunud koosseisuga, kuid mikrofoni taga seisab vankumatult Võru parim rokihääl Peeter „Pepe" Saar.

Ülikoolilinnast väisab Võrut seekord stoner-rock'i viljelev Smõuk, kes on paljude kriitikute hinnangul Eesti ainuke žanripuhas psühhedeelse raskeroki viljeleja.

Õhtu avalöögi annab aga uus ja värske stoner-bänd Paidest nimega Nevesis.

Klubi Madhouse avab 3. aprillil uksed kell 20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles