Vaata Kaia Kanepi superseksikaid kõhulihaseid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tipptennisist Kaia Kanepi valiti suvel Prantsusmaa lahtiste kuumimate naismängijate sekka.

Peale kolme ja poole kuu pikkust pausi ja kallimaga veedetud romantilist suve, näeb meie esitennisist tõepoolest välja lausa suurepärane.

Veebiportaal Huffingtonpost.com valis juunis Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel veerandfinaali jõudnud Kaia Kanepi turniiri kuumimate naismängijate sekka.

Kanepi kõrval mahtusid 25 väljavalitu sekka loomulikult ka finaali jõudnud Maria Šarapova ning näiteks kolmandas ringis Kanepile alla jäänud Caroline Wozniacki.

«Tervis on täiesti korras, jalad ei tee vähimatki valu, saan mängida ja ka treenida kaks korda päevas,» kuulutas pärast kolme ja poole kuu pikkust vigastusepausi ka Korea turniiril kindla võiduga veerandfinaali jõudnud Kaia Kanepi ise.

Kaia on saledam kui eales varem

Elu24 paparatso kaamerasilm tabas Kanepi treeningplatsil hoogsalt palli tagumas, trimmis kõhulihaseid seksikalt paljastavas topis.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles