Emotsionaalne jalgpalliõhtu: Oasise staar suudles staadioni turvameest ning visati välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Gallagher
Liam Gallagher Foto: AFP / Scanpix

Eilne Madridi Reali ja Manchester City vaheline põnevuslahing pani vere keema kõigil staadionil viibinud vutifännidel, kelle seas oli ka tuline City fänn Liam Gallagher.

Oasise staar ei suutnud oma tundeid taltsustada ning kui Edin Dzeko tema lemmikmeeskonna 69. minutil Hispaania suurklubi vastu juhtima viis, siis hakkas Gallagher mööda vahekäiku ringi jooksma ning suudles ka staadioni turvameest, kirjutab Daily Mail.

76. minutil viigistas mänguseisu Madridi vaskkaitsja Marcelo ning seejärel Gallagheri enam staadionil näha ei olnud. Ajaleht AS andmetel visati ebaviisakalt käitunud Gallagher staadionilt välja. The Suni arvates lahkus mees staadionilt vabatahtlikult, sest oli Madridi tänu Madridi viigiväravale niivõrd endast väljas.

Kindel on see, et Oasise staar mängu kolme viimast väravat ei näinud. City ründaja Dzeko tervitas Twitteris klubi pikaaegset toetajat ning avaldas lootust, et mees järgmine kord kohumise ikka lõpuni näeb ning koos klubiga võitu tähistada saab.

Eilse kohtumise võitis Madridi Real 3:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles