Eestist pärit hokimängijat kahtlustatakse vastase väärkohtlemises

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Liivik
Siim Liivik Foto: Liis Treimann

Soomes on jätkuvalt kõneaineks HIFK ja Helsingi Jokerite jäähokiklubide vahelises Eurokarika kohtumises asetleidnud kaklused.

Soome Jäähoki Liidu poolt määrati kaks nädalat tagasi toimunud mängus kaklustes osalenud mängijatele ja neid õhutanud treeneritele pikad mängukeelud, nüüd kahtlustab politsei kolme HIFK mängijat ka vastasmängijate väärkohtlemises. Nende seas on ka Eestist pärit Siim Liivik. Kogu kohtumine on politsei uurimise all ja mängijaid ähvardab kriminaalsüüdistus.

Soome ajalehe Iltasanomat andmeil kahtlustatakse Ilari Melartit Jokerite mängija Jarkko Ruutu väärkohtlemises, Juuso Salmit Ilari Filppula väärkohtlemises ning Siim Liivikut Ossi Väänäneni väärkohtlemises. Kõik nimetatud mängijad osalesid kõnealuses kohtumises tekkinud kaklustes. Tõendusmaterjalidena kasutab politsei YouTube´is olevaid videomaterjale.

Väärkohtlemise all mõistetakse teise inimese piinamist, julma, ebainimlikku või inimväärikust alandavat kohtlemist või karistamist.

Juba eelmisel nädalal teatas politsei, et kohtumises enim kõneainet leidnud vahejuhtumi tõttu kahtlustatakse Jokerite mängijat Semir Ben-Amorit HIFK kapteni Ville Peltoneni väärkohtlemises.

Vaata videot juhtunust SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles