Reedel esitletakse Disainigaleriis Laste Maailma sügismoodi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

Laste Maailm on Eesti vanim lasterõivaste pood, mis on suutnud säilitada oma identiteedi ja kvaliteedi taseme. Laste Maailm on muutunud koos ühiskonnaga alates 1945. aastast, kuid väikeste ilmakodanike turvalisus on alati olnud prioriteediks.

Viimastel aastatel on pälvinud kõrgendatud tähelepanu lastele õigete riiete valik ja kauplustele juba pikka aega kehtinud reeglid on nüüdseks sisse viidud ka lasteaedades. Uued nõuded on tekitanud lastevanemates palju küsimusi ning Laste Maailma müüjatel on tulnud üha rohkem teha selgitustööd oma klientidele. Laste Maailma omanikul ja kolme lapse emal Ingrid Tõnistel tekkis mõte hakata korraldama lasterõivaste esitlusi, et tõsta läbi avaliku ürituse võimalikult paljude vanemate teadlikkust lasterõivaste valikul ja propageerida turvalist mängulist lapsepõlve.

Ingrid Tõniste sõnul on kõigi vanemate jaoks tähtis oma laste tugev tervis, õnn ja turvalisus. Ingrid Tõniste: «Eestimaa tuuline ja pidevalt muutuv kliima seab vanemad tihtipeale raske valiku ette, mida lapsele selga panna. Lastele meeldib õues olla iga ilmaga ja porilombid on kõigi lemmikud. Õieti valitud riietus aitab lapsel õuerõõme nautida ka kõige vihmasemal või tuulisemal päeval. On äärmiselt oluline, et riided oleksid ihusõbralikust materjalist ning tagaksid lapsele maksimaalse liikumisvabaduse. Mäng on lapse töö ja ta peab ennast hästi tundma igal hetkel ja iga ilmaga. Emana soovin oma lastele naeruküllast, õnnelikku ja muretut lapsepõlve. Igapäevane riietus olgu eelkõige mugav ja turvaline ning kaunid lakk-kingad ja ruudulised disainsallid jäägu pidulikemaks puhkudeks.»

Reedel, 14. septembril, algusega kell 17.30 esitlevad Disaini – ja Arhitektuurigaleriis Laste Maailma väikesed kliendid vanuses 2 kuni 15 aastat selle sügise mängulist moodi. Suu teevad magusaks Kalevi kommid ja janu kustutab Limpa limonaad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles