Superstaarisaade sai hoo sisse! Kas võitja tuleb Tallinnast?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» otsingud jõudsid Tallinnasse. Fotol Anna Jankelevitš
«Eesti otsib superstaari» otsingud jõudsid Tallinnasse. Fotol Anna Jankelevitš Foto: Jelena Rudi

Pühapäeval startis TV3 eetris «Eesti otsib superstaari» viies hooaeg ning kohtunikud Maarja-Liis Ilus, Mart Sander ja Mihkel Raud alustasid otsinguid Tallinnast.

Sel hooajal jõuavad avalikkuse ette värvikamad seigad Tallinna, Narva, Viljandi ja Tartu eelvoorudest. Avapaugu andis Tallinn, kus end esitles tõeliselt kirev superstaariks pürgijate rivi.
 

Esimene osaleja, 19-aastane Fredi tunnistas, et vähemalt paberite peal pole tal edasipääsemiseks mingit võimalust - laulmist pole ta kunagi õppinud. Maarja arvas pärast esitust, et kuigi Fredil pole kogemust, on tal tohutu anne. Mihklile meeldis Fredi samuti.

16-aastane Kristin valmistas kohtunikele muret oma närvilisusega. Maarja arvates laulis ta hästi ja nii pääseski ta teatrivooru.

Tuntud laulja Karl Madise pojal Carl-Philipil on pikaaegne bändikogemus. Mart oleks tahtnud prooviesinemisel midagi rahulikumat kuulda. Maarja ootused olid kõrged, kuid ta pidi natuke pettuma, sest Carl-Philipi hääl ei olnud päris puhas. Mihkel rõhutas, et noormees pääses edasi sõltumata sellest, kelle poeg ta on.

Taksojuht Riina esitus meenutas Maarjale seda, kuidas ta väiksena koolis luuletusi esitama pidi - pabin oli lihtsalt nii suur. Riina peab ka edaspidi vaid taksos laulma.

19-aastane Mati jahmatas kohtunikke sellega, et pani enda ankeeti poolalasti pildi. Maarja oli pettunud, et tal nüüd nii palju riideid seljas. Mihkli arvates puudub tal artistlikkus ja ta ei oska laulda. Mardile tuli meelde gruusia meeste sünge lauluansambel. Mati ei pääsenud edasi.

21-aastane Raino astus kohtunike ette pastakate, rula ja padjaga. Nimelt tegeleb Kehtnast pärit noormees pen beat'iga, oma hobisse suhtub poiss väga tõsiselt ning loodab superstaarisaatest kuulsust juurde saada. Youtube’is on Raino juba staar, üht tema videot on vaadatud suisa 168 000 korda. Kõik kohtunikud ütlesid talle «ei», sest lauluhääl neile muljet ei avaldanud.
 
17-aastane Anisa võttis kohtunikud pahviks - nii oma lauluhääle kui välimusega. Mihkel nägi vaeva, et mitte rahu kaotada, sest tema meelest oli Anisa täiesti fantastiline. Ka Mardile avaldas tüdruk muljet.

Kasatšoki-Jüri tuli oma viiendale katsele lauluga «Kui on meri hülgehall». Jüri ütles, et ta harjutas kõvasti, aga hääl läks natuke ära. Jüri sai otse superfinaali - küll mitte osaleja, vaid vaatajana.

19-aastane Elise tuli kohtunike ette ereroosa parukaga ja sama tooni kostüümiga. Neiu laul aga hästi välja ei tulnud - kohtunikud soovitasid vähem rõhku panna välimusele ja rohkem sellele, mis tuleb seest.

19-aastane Merilin oli Maarja arvates veidi toores ja tahumatu. Mihkel nägi temas midagi, kuid kollast kaarti ei tulnud.

Kahe lapse ema ja üleni tätoveeritud Inger Mihkli meelest laulda ei osanud, aga äge välimus avaldas muljet. Mihkel ütles «ei», kuid Maarja ja Mart «jah» - Mart oli kindel, et saade võidaks Ingeri osalemisest palju.

22-aastane Katrina vaimustas Mihklit oma muusikaliste eelistustega. Maarja pidas teda väga huvitavaks, kuid polnud kindel, kui hästi ta viisi peab. Mart ütles samuti «jah».


 

Osalejaid toetavad uued andekad saatejuhid, Tallinna Linnateatri vendadest näitlejad Henrik ja Karl-Andreas Kalmet.

«Eesti otsib superstaari» alustas TV3s pühapäeval kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles