Mis ajas Tipil kopsu üle maksa selle suve juures?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Go Adventure hooaja avamine restoranis Gloria 16.05.12
Kohal olid ka Tipp ja Täpp
Go Adventure hooaja avamine restoranis Gloria 16.05.12 Kohal olid ka Tipp ja Täpp Foto: Jelena Rudi

Vabakutseline fotograaf ja samuti ka Tallinna linnavalituse ridadesse kuuluv Meelis Tomsom, kes avalikkusele on pigem tuntud hüüdnime Tipp järgi, rääkis Buduaarile möödunud suve eredaimatest sündmustest. Kuidas Meelis oma suve veetis, kus käis ja millise pettumuse suvi tema jaoks valmistas? Sellest juba allpool lähemalt. 

Meelise lemmikpaigaks on Aegna saar - väike ja rahulik paik, kuhu on alati mõnus linnakära eest peitu pugeda.

Talvel sinna kahjuks minna nii lihtsalt ei saa. «Kõige enam jään kindlasti taga igatsema Aegna saart ja seiklemist saarel. See on nagu väike privaatsaareke, kuhu keegi eriti ei tule ja kus on meeletult mõnus olla,» nautis Tipp privaatsust täiel rinnal.

«Tegelikult olen ka varem Aegna saarel käinud ja see on mulle algusest peale meeldinud, aga sellel suvel sai kohe eriti tihti seal käidud. Kahjuks talvel sinna nii kergelt enam ei saa, seega peab ootama järgmist aastat ja uut suve, et uuesti saarele puhkama minna,» eelistab Meelis oma vaba aja pigem looduses veeta.

Nagu ikka, et puudunud ka Meelise suveplaanidest erinevad üritused, festivalid, kontserdid.

«Kõige enam ootasin ma muidugi Lady Gaga kontserti, mis ei valmistanud mulle ka pettumust. Päris mitu korda sai käidud ka suvepealinnas Pärnus, kus külastasin erinevaid ööklubisid ja nautisin niisama linna peal jalutamist. Ja loomulikult, kui juba Pärnus olla, siis oleks patt mitte minna Stefani pitsarestorani – ka seal sai ikka päevas päris mitmeid kordi käidud,» on Meelise jaoks Pärnu ja sealne kuulus pitsarestoran suve vaieldamatuks osaks.

Õllesummerile mees aga sel korral ei jõudnudki. «Õllesummer jäi mul sellel aastal vahele, aga uue üritusena toimunud Kloogaranna festival meeldis mulle väga. Head esinejad ja väga kirju seltskond, keda oli lihtsalt põnev vaadata.»

Mis valmistas suve juures Meelisele aga pettumuse? «Selle suve negatiivseim asi oli muidugi ilm. Rannas sai käidud heal juhul kümme korda. Kui päike paistis, oli ikkagi külm või siis oli külm ja sadas veel pealekauba. See oli ikka üle pika aja üks kehvemate ilmadega suvi, mida ma mäletan,» olid Meelise jaoks möödunud suve ilmad liiga külmad ning vihmarikkad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles