Seitse märki, et eksiga saab sõber olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Leidub mehi, kellega on võimalik pärast lahkuminekut sõbraks jääda, aga leidub ka neid, kellest pigem eelistad hiljem eemale hoida.

Millised märgid viitavad sellele, et eksiga on võimalik sõbraks jääda? Portaal College Candy reastas seitse märki.

1. Sa ei tohi tahta temaga voodisse minna. On lihtne näha kedagi, kellega sul kunagi oli tugev füüsiline side ja langeda tagasi samasse mustrisse, aga pole võimalik distantsi hoida inimesest, kes sind kui 12-aastast plikatirtsu naerma ajab. Kui oled temast juba üle saanud, siis pole sellega ilmselt probleeme.

2. Sa ei peaks tundma ebamugavust, kui ta hakkab kellegi teisega käima. On lihtsam luua uut sõprust, kui te mõlemad olete suhtes. Kui sul on uus silmarõõm, siis ei valmista raskusi see, et oma eksiga läbi käid.

3. Sa ei tunne armukadedust. Vaata eelmist punkti.

4. Peaksid mineviku unustama. Kui sa pole oma eksist üle saanud, ära ole nõus temaga sõprust looma. Sa oleksid selles sõpruses vaid armukade ja saaksid haiget.

5. Võta aega taastumiseks. Kõige parem on nii endale kui temale anda natuke aega, et suhtest üle saada. See aeg võib olla üks kuu, kuus kuud või isegi aasta.

6. Ära saada purjus peaga sõnumeid. Purjus peaga sõnumite saatmine peaks kogu aeg keelatud olema, kuid purjus peaga sõnumite saatmine eksile, kellega üritad sõber olla, võib sind viia punkti, kust enam pole võimalik naasta.

7. Mõtle, enne kui ütled. Ära jaga eksiga oma praegust sekselu. Tea, et sõprus eksiga on keeruline ja selles eksisteerivad teatud piirid. Te ei saa olla parimad sõbrad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles