Juventuse täht: kui võidame Meistrite liiga, teen endale Balotelli soengu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Pirlo.
Andrea Pirlo. Foto: SCANPIX

Torino Juventuses mängiv Andrea Pirlo andis lubaduse, et kui klubil õnnestub võita tänavune jalgpalli Meistrite liiga, teeb ta endale koondisekaaslase Mario Balotelli stiilis soengu.

Tuttospordile antud intervjuus sõnas 33-aastane poolkaitsja, et hooaja eesmärk on kaitsta mullust Itaalia meistritiitlit ning esineda Euroopas klubi traditsioonide vääriliselt. «Peame kinnistama Itaalias saavutatud taset ja üritama seda ka euromängudesse üle kanda,» lausus Pirlo. «Ilmselgelt ootavad kõik meie läbikukkumist – see on normaalne, sest võitmine kipub teisi ärritama. Samuti on normaalne, et oleme suurema pinge all, aga teame, et oleme tugevad ja võime oma mängu veelgi parandada. Meistrite liiga võit oleks minu, klubi ja meeskonnakaaslaste jaoks unistuse täitumine. Kui see peaks juhtuma... no siis teen endale küll samasuguse harjassoengu nagu Mario Balotellil!» lubas Pirlo.

Juventus alustas uut liigahooaega eile õhtul 2:0 võiduga Parma üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles