Margit Härma: eestlased ei ole tegelikult kinnised

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Härma
Margit Härma Foto: TV3

Restorani Mamo perenaine Margit Härma käis koos teiste tuntud inimestega RMK 370 kilomeetri pikkusel jalgsimatkal. Ajakiri Naised kirjutab, et Eestimaa looduse ilust enamgi võlus naist see, kui ühtehoidvad võivad eestlased olla.

«Ette võis minna alati, aga kedagi ei jäetud maha, mitte kunagi,» rääkis Margit Härma. «See, kui vähe häiris vihmasadu, sääsed ja lõkkesuits silmis, oli tegelikult fenomenaalne. Eestlased ei ole tegelikult kinnised. Kui kõhud said täis söödud ja pikk matkapäev seljataga, hakati lihtsalt lobisema.»

Margitile meeldib vaheldus. Linnas ringi tormates ja tehes väga intensiivset tööd, läheb ta hea meelega kolmeks päevaks üksi metsa, seeni uurima. «Tegelikult on igal inimesel vaja nii seltsi kui üksi olemist. Mulle meeldib ka enda selts,» nentis ta. «Väga mõnus on olla vaikuses ja metsas, aedlinnakus elamine minu jaoks kõne alla ei tule. Tahan ikka olla paksu metsa sees.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles