Loe, millised nõudmised esitab Lady Gaga kontserdi korraldajatele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: PictureGroup / BDG Music

Laupäeval Tallinna lauluväljakul esinev Lady Gaga on staaride kohaselt korraldajatele esitanud väga mitmeid enda jaoks olulisi nõudmisi.

Lisaks soovidele riietus- ja puhkeruumide osas on staaril ranged nõudmised ka turvalisusele – isiklik riietusruum lukustatakse tabalukuga.

Lady Gaga eksklusiivsesse kasutusse antakse kaks suurt tuba nimedega «Gaga Lounge Room» ja «Gaga Vanity Room». Need sisustatakse artisti meeskonna poolt, ehk kogu vajalik mööbel ja muud sisustuselemendid tuuakse kohale kaasa. Lounge Room’i nõutakse kiiret internetiühendust ning kaabeltelevisiooni võimalust (suur kodukinosüsteem tuuakse samuti kaasa). Lounge Room’i ukse külge on vaja paigaldada tugevdatud tabaluku kramp selleks, et Lady Gaga tuuri mänedžer saaks lauljatari riietustuba just nimelt tabalukuga lukustada. See on kohustuslik nõue, mis artisti nõudmiste listis suurte tähtedega esile on toodud, ning seda tuleb täita isegi juhul, kui antud riietusruumi uks on tavavõtmega lukustatav. Vanity Room’is peab olema tagatud telefoniühendus võimalusega helistada salastatud numbrilt välismaale, ning telefonijuhe peab olema vähemalt 10 meetrit pikk.

Lisaks Lady Gaga riietusruumidele tuleb korraldajal anda artisti meeskonna kasutusse kolm tuba tantsijatele, eraldada eriti suur tuba staari garderoobi tarbeks ning suured ruumid lauljatari isikliku juuksuri ja meigikunstniku jaoks. Mitu kontoriruumi on ettenähtud ka artisti ja tuuri mänedžmendile. Tuuril on ka eraldi meeskond, kes kannab erilist hoolt Lady Gaga tulihingeliste fännide eest.

Iga riietusruumi kõrvale nõutakse alates kella kaheksast hommikul vaba inglise keele oskusega viisakaid turvamehi, kes peavad jälgima artisti poolt soovitatud riietumisnõudeid, milleks on smart attire ehk viigipüksid, jakk või pintsak ning valge triiksärk lipsuga.

Lisaks mitmete riietusruumide mööblile ja sisustuselementidele, mis tuuakse Tallinnasse kaasa, peab korraldaja omal jõul tagama 12 kolmekohalist sohvat, 7 täispikkuses peeglit, 40 tooli, 12 väikest kohvilauda, 19 põrandalampi ja 80 valget roosi.

Absoluutselt kõik riietus- ja kontoriruumid, mis Lady Gaga enda ja tema meeskonna kasutusse antakse, peavad olema varustatud kliimaseadmetega. Lady Gaga nõudmistele vastavalt on suitsetamine lauluväljaku tagaruumides ning nende ümbruses rangelt keelatud.

Maailma popstaar number üks Lady Gaga esineb laupäeval, 25. augustil Tallinna Lauluväljakul uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames. Show erikülalistena astub lavale Briti glämmroki ansambel The Darkness ja DJ Lady Starlight.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles