Saatan naasis Devonisse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatan
Saatan Foto: Caro / Scanpix

Legend, mille järgi olla Briti maakonda Devonit saatan külastanud, taaselustus, kui kohalik märkas oma lumises aias kummalisi kabjasarnaseid jälgi.

Vanadaam Jill Wade kutsus looduseksperdi uurima umbes 12-sentimeetriseid jälgi, mille sammupikkus jäi 30 ja 40 sentimeetri vahele, kirjutas Digitalspy.

«Vaatasin aeda ja see intrigeeris mind. Seal oli puhas lumevaip, millel polnud ühtegi teist jälge. Ma ei suutnud nähtut uskuda, jäljed olid sõrakujulised!» ütles naine väljaandele The Daily Telegraph.

Stseen meenutas Devoni müsteeriumit, mis leidis aset üle 150 aasta tagasi. Toona ilmus Lõuna-Devoni lumele 100 miili pikkune kabjajälgedest rada.

Wade kutsus kohale zooloog Graham Inglise.

«See on minu jaoks kindlasti esimene. Jäljed on kummalised, kuid need ei kuulu kindlasti saatanale - ma ei usu, et siin on vanasarvik käinud. Isiklikult arvan, et tegemist oli küüliku või jänesega,» sõnas Inglis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles