Twitteris oma koera surmast teatanud Clarkson sattus naerualuseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Menusaate «Top Gear» saatejuht teatas Twitteris, et ta koer suri ning sattus selle tõttu naerualuseks.

Clarkson saatis oma labradori Whoopi kohta vaid ühe lause: «My dog has just died», edastab news.com.au.

Ta sai tagasisidet, milles ei tuntud talle kaasa, vaid ilguti. «Kuidas koera laip haiseb?» kirjutas üks, teine aga teatas, et «Väga hea».

Kuid kõige kummalisemaks saab pidada Adam Farrow kirjutist, milles seisis: «Olin väga halvas tujus, kuid see tõstis tuju, sest on väga naljakas.

Clarksoni sõnul teatas ta Whoopi surmast eksperimendi korras. Kuulsuse arvates näitas tagasiside, et «62 miljonit britti on täielikult idioodid».

«Kui koer pannakse magama või sureb, on ta omanike jaoks kurb sündmus. Selle tõttu oleks oodanud mõistmist ja toetust,» lausus saatejuht.

Ta tõi näiteid Briti ajaloost, mis näitavat brittide idiootsust.

«Kui palju inimesi keskajal poodi, uputati ja tõmmati neljaks. Ja kes olid need, kes saatsid Stalini Nõukogude Liitu tagasi sealt põgenenud vene intelligentsi esindajaid? Jah. Britid. Samuti mõtlesime välja koonduslaagrid ning rahvusvahelise orjuse,» lausus Clarkson.

Craksoni selline sõnavõtt tõi kaasa uue sõnasõja. Samas tõdeti, et kuulus mees on silmakirjalik ning ei mäleta mida ta ise öelnud on.

«Mees, kes viskas nalja, et protesteerijad ja prostituudid tuleb maha lasta, vingub nüüd selle üle, et inimesed ta koera surma üle naljatavad,» kirjutati Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles