ELU24 saadab kümme fänni Lady Gaga kontserdile! Võitjad selgunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugejapilt

Popstaar Lady Gaga esineb laupäeval, 25. augustil Tallinna Lauluväljakul uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames. Šõu erikülalistena astub lavale Briti glämmroki ansambel The Darkness ja DJ Lady Starlight.

Elu24 saadab KÜMME FÄNNI Lady Gaga kontserdile!

Pileti võitsid:

1. Little Monster Indrek - esimene julge noormees, kes meie toimetusega ühendust võttis.

Indrek kirjutas: Lady Gaga muusika juures meeldib mulle kõige enam selle mitmekülgsus, lihtsast discost peenete ballaadideni, tema oskus kasutada ära erinevaid muusikastiile ja andekus õppida parimatelt. Mainimata ei saa jätta ka artisti julgeid lavashowsid ja ekstreemseid kostüümivalikuid, mis ei jäta külmaks ilmselt mitte kedagi. Kuna inimesena on tegemist lihtsa töölisklassi pere lapsega siis on ka tore see, et ka peale jätkuvat edu ei ole Mother Monster oma juuri unustanud ja pilvedesse kadunud. Meeldib tema tegevus erinevate kampaaniate toetamisel ja inimesekesksus. Keegi ei ole teistest parem, iga inimene on unikaalne ja ei peaks seda häbenema!

2. Hilde, kes avastas endas tõelise Lady Gaga ning hakkas õppima klaverit.

Lühike väljavõte pikast kirjast:...  ma leidsin uue tähenduse, uue ilu, uue tõe ja õnne ja inspiratsiooni. Iga laul, iga kord, kui ma kuulasin seda. Kui Fame Monster tuli välja, ma ostsin selle kohe. Mõlemad albumid näitasid mulle mõlemat elu poolt - glamuursust ja pimedust. Ta innustas mind erinevalt riidesse panema. Hakkasin kandma erke riideid ja kandsin oma juukseid huvitavates ja erinevates stiilides. Ta näitas mulle, et oli okey panna elektrisinist lauvärvi ja ereroosat huulepulka. Ja võin olla see, kes ma tahan. Tundsin, et kui tema võib seda teha, siis miks mitte mina? Ta on mulle andnud ka inspiratsiooni pilli õppimiseks. Alustasin klaveri mängimist, see on olnud mu unistus juba aastaid.

3. Reti, kes võitis Lady Gaga jäljendamisega Halloweeni ajal klassiõhtu raames toimunud tantsuvõitluse ja lubas kontserdil kanda viineritest kaelakeed.

4. Marit, kes kirjutas meile väga isikliku põhjenduse sellest, kuidas Gaga on tema elu ja suhtumist muutnud.

5. Gerttu, kes on tänu Gagale iseendaga sõbraks saanud ning meile kirjutanud fännidest kõige põhjalikumalt naise fännimaailma sukeldunud.

6. Andrea - fänn, kes nägi vaeva kostüümist pildi tegemisel ja jõudis meieni esimesena. (kiika pilte)

7. Isabel, kes sai valmis kõige kirevama kostüümi ning pildi järgi otsustades nägi ka väga palju vaeva!

8. Mairo, kes ei veeda ühtegi päeva ilma Lady Gaga lugudeta ning on oma toa seina kaunistanud staari pildiga postritega. Mairo saatis meile ka endast väga toreda foto - kiika pilte.

9. Angelina, kes valmistub Gaga kontserdiks vigne näomaalinguga ja saatis sellest pilgi meie toimetuselegi.

10. Triin, kes kirjutas lihtsalt väga inspireeriva kirja.

Triin: Ilmselt ei ole maailmas ühtegi inimest, keda Lady Gaga külmaks jätab. Teda siis kas vihatakse või armastatakse, aga tema laulud, väljanägemine ja käitumine annab palju kõneainet igas seltskonnas.
No ja kuidas saakski külmaks jätta kedagi naine, kes kandis MTV auhinnagalal loomalihast tehtud kleiti, kübarat ja kingi? Võimatu!
Tunnistan, et Lady Gaga muusika ei mängi mul igapäevaselt automakis ega ka minu Ipad pole tema lugudest tulvil. Kuid sellegipoolest keeran raadio kõvemaks kui sealt peaks tulema " Born this way", "Marry the Night" või hittlugu koos Beyonce'ga, mis kannab nime " Telephone".
Telekas ei vaheta ma kohe kindlasti kanalit, kui sealt tuleb "Paparazzi", "Judas" või "Bad romance" video või olgem ausad, ei vaheta üldse kanalit, kui sealt tuleb Gaga video. Meisterlikult kaasahaaravad minifilmid, millest saab alati inspiratsiooni nii kodusisustuse (Poker face), meigi (südamekujuline huulekontuur), riietuse kui ka mõnusa annuse iroonia osas (Paparazzi video" I'm your biggest fanI'll follow you until you love me...").
Kuid kõigest enam võlub mind Gaga juures tema artistlikkus ning täiesti ainulaadne väljanägemine. Jah, ta on moeikoon! Ja võibolla ta ei vali oma riideid alati ise, kuid sealjuures on vaid tema see, kes suudab need valikud välja kanda ja seni on see tal ka õnnestunud. Ei ole kerge kanda valgeid võrksukkpükse, mille peale on tõmmatud kõrge pihaga aluspüksid, seljas kanda hallist sametist triiksärki, mille peal ilutseb roosa rinnahoidja ning peas suuremöötmelist pitsist "kiivrit, mis katab kogu sinu nägu - ja jääda sealjuures ikka maitsekaks ja stiilseks? Temal on see õnnestunud.
Lady Gaga on naine, kes on meie viimase kümnendi moodi kohe kindlasti mõjutanud. Kui Alexander Mcqueen 2010 aastal oma kevad suvises kollektsioonis ülikõrgeid (25 cm!) ja ennenägematuid kabjakujulisi kingi esitles, ei osanud keegi arvata, et nendest võib saada ka hitt meie tänavatele. Mõni aeg hiljem, oli just Lady Gaga see, kes oma videos "Bad Romance" nendel samadel kontsadel hoogsalt tantsu lõi. Hiljem hakkas moetööstus, kuulsaid kabjakingi tootma lausa hulgim. Üks tavalisemaid ja armsamaid asju, mida Gaga moodi toonud on, on juukstest lips. Pocker Face'i loos kantud armas soeng, ehtis õige pea kõikide naiste päid. No ja kohe kindlasti ei teaks me midagi pitsist (loomakujulistest!)näomaskidest,konnadest koosnevast kleidist, tumekollastest juustest, geomeetrilisest jakkidest ning pilvelõhkuja - kõrgustest kingadest, kui poleks olnud Gagat, kes kõrgmoe massidesse viis!

Tähelepanu väärivad ka Gaga mõtteavaldused, millest ka ise olen oluliselt inspiratsiooni võtnud. Mulle meeldib tema lihtne suunitlus ja soov, et kõik järgiksid oma unistusi- mis on ju kohe kindlasti tõde ja väärib kuulutamist. Ja Gaga ise on ju selle parim näide!


Ning just seepärast sooviksin ka mina selle elu- ja moeteatri peakangelannat näha ning saada osa tema šhokiteraapilisest kavast, kostüümidest ja temast endast! Et öelda kunagi: Jah, ma olen näinud teda- naist kes muutis moodi ja meid tema enda moodi!


“And now, I'm just trying to change the world, one sequin at a time.”
― Lady Gaga

PALJU ÕNNE VÕITJATELE! Võtame teiega isiklikult ühendust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles