Miss Itaalia iludusvõistlusel keelati bikiinid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Itaalia iludusvõistlusel keelati bikiinid
Miss Itaalia iludusvõistlusel keelati bikiinid Foto: SCANPIX

Itaalia kuulsal iludusvõistlusel Miss Itaalia keelati osavõtjatel bikiinide kandmine.

Kaheosaliste bikiinide asemel tuleb võistlejatel kanda trikood, edastab The Telegraph.

Järgmisel kuul aset leidval võistlusel ei ole lubatud siiski ükskõik millist värvi, vaid ainult musta ja valget värvi trikood.

Lisaks ei tohi konkureerijatel olla tätoveeringuid ega keharõngaid. Iludusvõistlusele ei lubata osalema naisi, kes on käinud ilulõikusel.

Iludusvõistluse organiseerija Patrizia Mirigliani sõnas, et ta tahab võistlusse tagasi tuua tagasihoidlikkuse ja keha kaetuse, nagu see oli Teise maailmasõja järgsel ajal.

«Bikiinidest loobumine üheosalise ujumiskostüümi kasuks toob võistlusse tagasihoidlikkust. Tegemist on naiste ilu ülistava võistlusega ning bikiinidest loobumine on õige samm,» sõnas Mirigliani.

Miss Itaalia on Itaalias üks populaarsemaid show`sid, mida Itaalia televisioon üle kannab.

Septembri alguses toimuv iludusvõistluse finaal, millel osaleb 230 naist leiab aset Toskaana spaalinnas Montecatinis.

Igal aastal on üritusel erikülalised. Žürii hulka on kuulunud sellises staarid nagu Bruce Willis, Sylvester Stallone ja Andy Garcia.

Kuid mitte kõik ei ole rahul, et Miss Itaalia võistlusel bikiinid keelati.

Endise Itaalia peaministri Silvio Berlusconi meediaimpeeriumi üks väljaanne Il Giornale kirjutas, et iludusvõistlus lähtus uue peaministri Mario Monti kokkuhoiu kampaaniast.

«Need noored kaunid naised sunnitakse välja nägema nagu nende vanaemad. Miss Itaalia on iludusvõistlus, kus peavad välja paistma ilusad jalad, seksikad puusad ja ideaalne figuur,» kirjutas Il Giornale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles