Miks Juku-Kalle Raid sai sünnipäevaks luukeredega lipsu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku Õlletehase uue õlle Karl Friedrichi lansseerimine F-hoones.
Juku-Kalle Raid
Saku Õlletehase uue õlle Karl Friedrichi lansseerimine F-hoones. Juku-Kalle Raid Foto: Saku

Oma kulunud teksade ja otseütlemistega tänaseni Toompeal võõrkehana mõjuv riigikogu liige Juku-Kalle Raid tähistas Tallinnas oma sünnipäeva. Juku-Kalle käskis kõigil oma p****d kohale vedada ja kingid koju jätta.

«Igal sünnipäeval peab olema kindlasti pits viina,» on staarriigikogulane Juku-Kalle Raid kindel.

Sagedasti kurdetakse, et tänane riigikogu on igav ja hall. See olevat nagu kummitempel, kus lüüakse kulpi ja täidetakse koalitsioonivalitsuse ettekirjutisi.

Aga riigikogu liige Juku-Kalle Raid, oma kulunud teksade ja otseütlemistega, mõjub tänaseni riigikogus Toompeal võõrkehana.

Juku-Kalle lihtsalt ei viitsi poliitiliselt korrektsete väljendustega aega raisata. Hardo Aasmäe sõnul nimetavat staarriigikogulane end suisa masendusliikmeks.

Samas on Aasmäe veendunud, et riigikogus peabki pisut erksust ja värvi olema.

Praegu on riigikogu liikmetel pikk suvepuhkus. Ise kutsuvad nad seda perioodi valijatega kohtumise ajaks.

Juku-Kalle nii ei arva. «Mina küll oma puhkuse ajal valijatega ei kohtu! Ma ju ei teagi täpselt, kes mind valisid! Võib-olla mõnega olen kohtunud pooljuhuslikult.»

«Mina olen niisama logelenud ja Venemaal reisinud,» tunnistab mees. «Ja teisalt on ilgelt vastik suvi olnud! Kogu aeg on vihm olnud. Seega on väga hea lugeda.»

Kuigi Juku-Kalle käskis kõigil tuttavatel oma p****d sünnipäevale kohale vedada ja kingitused koju jätta, siis tühjade kätega ei tulnud siiski keegi.  

Näiteks sai ta kingiks ühe luukeredega ägeda lipsu. Mees ise kinnitab, et vihjet ta taolises kingis ei näe, kuna tema kapis luukeresid pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles