Galerii: Buduaar Girls Night klubis Teater

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nagu tavaks on saanud, muutus Klubi Teater kuu viimasel laupäeval taas naistemekaks, kus toimus parim naiste pidu linnas!


See on ainulaadne pidu, mis on täis parimat meelelahutust, mis mõeldud spetsiaalselt naistele ning kus on meeletult üllatusi ja kingitusi.

Maitsvad kokteilid Martini Royalelt ootasid kõiki kaunitare juba uksel. See on pidu, kus on NAISTELE terve öö TASUTA sissepääs.

See on õhtu, mis on täis parimat tantsumuusikat ja kus silmarõõmu pakuvad mehised ja trimmis kehadega  tantsijad.


Parim naiste pidu ootab kõiki unustamatu showga juba jällegi kuu viimasel laupäeval. Klubi Teater pakub naistele veelgi enam naudingut ja etteaste teevad kuumad poisid piiri tagant. Meestel ei ole tarvis kurvastada, sest ka nendele on kaunist vaatemängu hommikuni.

 

Pole midagi paremat, kui üks lõbus ja unustamatu pidu koos parimate Sõbrannadega!

Sellel nädalavahetusel pakub Klubi Teater kõikidele kontoriinimestele meeletut pidu, kus ainukeseks tööks on pidutesmine. Laupäeval oodatakse aga kõiki kaunitare sensuaalses ööriietuses BonBon Lingerie pittu.


Vaata meeleolukat galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles