Staar-DJ Ryan Angelos valmistub võimsaks üle-eestiliseks diskorite tuuriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuhu on kadunud staar-DJ Ryan Angelos?
Kuhu on kadunud staar-DJ Ryan Angelos? Foto: Naisteleht.ee

Aastate eest «Ärapanijast» tuule tiibadesse saanud Rain Raudlam alias DJ Ryan Angelos (26) on staariareenilt kadunud nagu vits vette.Elu24 suur fänn palus meil DJ Ryani jälgi ajada ja otsimine on kandnud ka vilju. Staar-DJ valmistub hoogsalt üle-eestiliseks diskorite tuuriks.

DJ Raiki LAanus: Kuhugi ei ole DJ Ryan Angelos kadunud! Nimelt hoidub mees jah avalikkuse eest, kuid ta on siiski maamunal alles ja seda meie oma armsal kodumaal, Eestis.

DJ Ryan Angelos vahetas taas kodu ja elab nüüd Haapsalu lähistel. Selle koha nime hetkel avalikustada ma ei saa, kuid võin kinnitada, et temaga on kõik okey ja küll tuleb aeg, mil mees end taas avalikkuse ees näitab.

Nimelt tuleb DJ Ryan Angelosel koos minuga talvine Diskorite tuur üle Eesti. Selle täpsemat infot ei saa ma samuti hetkel veel avaldada, aga võin öelda, et tuur saab alguse just 21. detsembril ja just DJ Ryan Angelose praegusest kodukohast Haapsalust.

Avaldan ka meiliaadressi klubidele, kes soovivad DJ Ryan Angelost esinema kutsuda: raiki_8@hotmail.com
Tuuri kestvus plaanitavalt on kaks kuud

Nii, et pisut kannatust Staar-DJ Ryan Angelose fännid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles