Kaia Kanepi ja Randar Veispak nautisid saareromantikat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esitennisist Kaia Kanepi esitles oma silmarõõmu. Kanepi teise poole nimi on Randar Veispak.
Eesti esitennisist Kaia Kanepi esitles oma silmarõõmu. Kanepi teise poole nimi on Randar Veispak. Foto: Viktor Burkivski

Eesti esitennisist Kaia Kanepi (27) väisas hiljutisi Tallinnas toimunud tennise meistrivõistlusi ja rahvusvahelist turniiri koos oma kallima, tennisist Randar Veispakiga (28), kirjutas hiljuti Elu24.

Kaia ja Randar jäid fotograafi kaamerasilma ette ka läinud nädalal toimunud Kuressaare tenniseturniiril Saaremaa Open, vahendab Kroonika.

Turniirile saabus armunud paarike Kanepi autoga ning elati Kuressaare nooblis majutuskohas Arensburg Boutique Hotel & Spa. Noori võis näha ka jalutuskäikudel linna vahel ja turul.

Randar osales Kuressaares toimunud tenniseturniiril, kuid langes juba nädala esimeses pooles konkurentsist välja. Selles hoolimata säilitasid Kaia ja Randar muretu fiilingu ning nautisid ilusat ilma ja teineteise seltskonda täiel rinnal.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles