Ameeriklane helistas McDonaldsi teeninduse pärast politseisse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald’si reklaam
McDonald’si reklaam Foto: AP Photo / Scanpix
USAs Florida osariigis helistas kolmel korral politseisse naine, kes polnud rahul McDonaldsi kiirtoidukoha teenindusega.

27-aastane Latreasa L. Goodman tellis endale Chicken McNuggetsi nimelise snäki ja maksis selle eest, kuid hetk hiljem teatas teenindaja naise pahameeleks, et roog on hetkel otsas, kirjutab Digitalspy.

McDonaldsi töötaja ütles Goodmanile, et kanasuupisted on otsas ja keeldus talle raha tagasi maksmast. Asendusena pakuti naisele sama raha eest suure portsjoni jagu mõne teise toidu valimist, kuid too keeldus vihaselt.

Seejärel hakkas naine politseid kõnedega pommitama, et viletsa teeninduse üle kurta. Võimude hinnangul raiskas Goodman kolme kõne võttes korrakaitsjate aega.

McDonalds vabandas juhtunu pärast ja tunnistas, et kliendile oleks tulnud raha tagastada. Väidetavalt saatis kiirtoidukett naisele kinkekaardi tasuta eine saamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles