Ewert and the Two Dragons'i lugu kõlab McDonald'si reklaamis

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarocki esimene päev
Rabarocki esimene päev Foto: Jelena Rudi

Neljapäeval läks Prantsusmaa, Hollandi, Belgia ja Šveitsi tele- ja raadiojaamades eetrisse rahvusvahelise kiirtoiduketi McDonalds reklaam, mille tasutaks mängib Eesti ansambli Ewert and the Two Dragons laul «In the End There’s Only Love». Lähenevate Londoni olümpiamängude valguses reklaamib McDonalds olümpiasümboolikaga Coca-Cola klaase.

«Meie prantsuse plaadifirma Talitres’ poole pöördus üks vahedusagentuur, mis otsib lugusid filmidesse, reklaamidesse ja teistesse audivisuaalsetesse teostesse,» ütles ansambli manager Toomas Olljum.

«Seekord otsiti muusikat McDonaldsi reklaami jaoks ja valitigi välja «In the End There’s Only Love».»

Olljumi sõnul on see bändi jaoks suur asi, sest McDonaldsil on suured reklaamimahud ja nii jõuab laul miljonite inimesteni. Pealegi on seob see omavahel väga tugevaid kaubamärke McDonalds, Coca-Cola ja olümpia.

«Selle kohta on väga palju näiteid, kuidas telereklaam viib mingi jupi loost inimesteni ja siis nad hakkavad otsima, mis ja kelle lugu see on ning lähevad iTunesi ja laadivad selle endale alla. Väga hea kanal, mille kaudu Eesti muusikat väga laia kuulajaskonnani viia,» seletas Olljum.

Selle aasta alguses kuulutati ansambel Ewert and the Two Dragons Eesti Muusikauhinal võitjaks viies kategoorias: Aasta Album, Aasta Ansambel, Aasta Rockalbum, Aasta Muusikavideo ja Aasta Parima Laul. Raadio 2 Aastahitil nimetati kollektiiv parimaks Uuesk Tulijaks.

Sellele järgnes kontserti ja turneede rida. Olljumi sõnul annab ansambel 2012. aastal sadakond rahvusvahelise kategooria kontserti.

Reedel mängiti Pärnus, laupäeva hommikul pool kaheksa astuti lennukisse, et jõuda Hollandisse mängima. Täna hommikul reisib bänd üle Tallinna Läti Positivus festivalile esinema ja pühapäeval varahommikul lendavad Pariisi.

Pariisis esineb Ewert and the Two Dragons muusikapoe FNAC korraldatud suurel tasuta festivali viimasel päeval, mis toimub otse Pariisi raekoja (l'Hôtel de Ville) ees. Eelmisel aastal külastas seda festivali 60 000 inimest. Augustis võetakse ette Euroopa-tuur ja novembris veel üks ring mööda Prantsusmaad.

McDonadsi reklaami vaatamiseks minge veebiaadressile www.mcdonalds.fr ja vajutage nuppu Découvrir la vidéo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles