Hullumeelsed dieedinipid kuulsustelt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: Arnulfo Franco/AP

Kuulsuste kehakaalu langetamine käib tavaliselt kiiresti. Vormi tuleb saada uue filmi jaoks või kohe pärast rasedust. Sellepärast kasutavad kuulsad daamid üsna veidraid nippe.

Greip
Kui Jennifer Lopez tunneb end natuke näljasena, sööb ta tsitrusvilju ja kõht on jälle täidetud.

Tema kolleeg Cameron Diaz sööb enne hommikusööki greipi – eesmärgiga põletada rasvu.

Kuid kas see vastab tõele, et greip aitab rasvu põletada? «Ma ei tea ühtegi usaldusväärset tõendit, et greibi koostisosad suurendaksid rasvade põletamist,» ütleb toitumisspetsialist Alexa Iwan.

Näts
Penelope Cruz närib enne hommikusööki vähemalt pool tundi nätsu. Kas see vähendab siis isu?

Alexa Iwan on skeptiline: «Üks uuring on näidanud, et väidetavalt suurendab närimiskummi närimine enne söömist ainevahetust. Isiklikult arvan, et närimiskumm stimuleerib just suuremat söögiisu».

Toitumisspetsialistid hoiatavad radikaalsete dieetide eest

Küüslauk
Angelina Jolie tegeleb tervisele ohtliku dieediga – ta joob iga päev küüslaugu, ingveri ja vee segu.

Toitumisspetsialisti Alexa Iwan hoiatab, et näljutamine ja selliste segude joomine, toovad suure söögiisu mingil ajal uuesti tagasi.

Lilla värv
Kui Mariah Carey tunneb, et kleit on jälle liiga kitsaks jäänud, sööb ta kolm päeva järjest ainult lillat värvi puuvilju nagu ploome ja erinevaid marju ning lisaks baklažaani.

Toitumisspetsialisti Alexa Iwan on see vaid üks hullumeelne kuulsuse nipp: «Taimetoidus on vähe loomset rasva ning rasvavaba dieet viib E-vitamiini puudusele organismis ja nii rikutakse kolesterooli ainevahetus».

Õli
Supermodell Miranda Kerr ei ole ainult väga sportlik, vaid ka koolitatud toitumisspetsialist. Ta puistab oma salatile või tee sisse iga päev 4 teelusikatäit kookosõli.

«Tõsi, see tekitab täiskõhutunde ja selles on vähe kaloreid. Kookosõli ei ladestu keha rasvkoesse ning soodustab hoopis rasvade põletamist. Kuid selle mõju kaob kahe nädala pärast,» ütleb Alexa Iwan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles