«Tantsud tähtedega» asendub suure tele-show'ga «Tähed jääl»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome iluuisutaja Kiira Korpi.
Soome iluuisutaja Kiira Korpi. Foto: SCANPIX

Selle sügise oodatuim telesaade on esmakordselt Kanal 2 ekraanile jõudev «Tähed jääl». Tantsusaate turvalise parketi asemel astuvad kaheksa tuntud eestlast seekord halastamatult libedale jääle.

Kaheksa vaprat avaliku elu tegelast tõmbavad jalga uisud, et panna end proovile iluuisutamise lummavalt glamuurses maailmas! Nad saavad partneriteks professionaalsed tippuisutajad ja nendega tegelevad Eesti parimad treenerid ning koreograafid.

Pärast kuudepikkust treeningut peavad tähed igal pühapäevaõhtul uue uisukavaga televaatajate ja kohtunike ette astuma.

Kohtunike tööd juhib maailmameistrivõistluste hõbe, Euroopa meistrivõistlustelt neljakordne pronks, viiekordne NSVL meister, tipptreener Anna Levandi. Mulluse «Tantsud tähtedega» finalistina oskab Anna ka osalejatega samastuda ja hinnata jõupingutusi, mida varasema kogemuseta tähed edukaks esinemiseks tegema peavad. 

Igal pühapäeval peab saatest lahkuma jäätantsupaar, kes kogub žüriilt ja televaatajatelt kokkuvõttes kõige vähem punkte. On õnnepisaraid, nuttu ja naeru, aga see kõik ununeb, kui tantsupaar uisutab jääle ja hingematvale vaikusele järgneb suurepärane sooritus.

Kes neist osutub võimekaimaks iluuisutajaks? Kes suudab kütkestada televaatajaid kõige haaravama uisukavaga? Kes jääb püsti ja kes libastub? Kellest saab uisutšempion 2012? Seda kõike näeb juba sellel sügisel Kanal 2 suurejoonelises heategevuslikus otsesaates «Tähed jääl».

«Tähed jääl» (originaalformaat «Dancing on Ice», ITV Studios) on üks maailma populaarsemaid saateformaate. Lisaks saate sünnimaale Suurbritanniale uisutavad kuulsused veel ka Venemaal, Saksamaal, Austraalias, Türgis, Norras ja väga paljudes teisteski riikides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles