Millised suhted on Rosanna Lintsil rämpstoiduga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosanna Lints
Rosanna Lints Foto: Jelena Rudi

Saatest «Eesti otsib superstaari» tuntuks saanud lauljatar Rosanna Lints, kes on praegu ka bändi POP Maniacs üheks solistiks, on tervislikust toidust alati lugu pidanud. Siiski tuleb ka Rosannal oma kiire elutempo tõttu vahel ka kiirtoitu, mis just eriti tervislik pole, tarbida.

Buduaar uuris lauljatari käest tema rämpstoidu tarbimise põhjuste kohta.

«Tegelikult olen ma väga suur ökotoodete fänn ja poes olles valin alati pigem ökomärgiga toiduaineid. Jälgin ka seda, et ma liigselt süsivesikuid ei tarbiks, näiteks igasuguste ebatervislike karastusjookide asemel valin alati kas siis vee või juurviljamaha, ka tomatimahl on mulle alati meeldinud,» ütles Rosannal.

Bändiga tuuril olles tuleb vahel paratamatult süüa seda, mida kõige kiiremini kätte saab.

«Tuuril olles ostame tõesti sageli oma toidu bensiinijaamast, mis esimesena teele ette jääb. Statoilis eelistan pigem hamburgerit kui hot dogi ja isegi hamburgeril viskan alati pealmise saia ära, nii jääb alles tervislik salat, liha ja alumine õhem saiatükk. Igapäevaselt ma saia üldse ei söö. Ja peale igat bändituuri olen mõnda aega nii-öelda paastukuuril ehk siis keha tahab vaid kõige värskemat toitu, mida üldse süüa võimalik on,» seletas ta.

Kõige parem rämpstoit Rosanna jaoks on aga pitsa, mida ta samas väga harva sööb.

«Nagu enne mainisin, siis eelistan alati tervislikku ja värsket toitu. Küll aga võin öelda, et Pärnus olles sean vahel sammud ikka sealse Steffani pitsarestorani poole. Nende õhukese põhjaga pitsad on tõesti väga maitsvad,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles