Red Hot Chili Peppersi liige asutas laste muusikakooli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14. aprillil Clevelandis Ohios toimunud tseremoonial tunnistati Rock and Roll Hall of Fame’i vääriliseks ka Red Hot Chili Peppers.
14. aprillil Clevelandis Ohios toimunud tseremoonial tunnistati Rock and Roll Hall of Fame’i vääriliseks ka Red Hot Chili Peppers. Foto: MATT SULLIVAN/REUTERS

Juba 30. juulil Tallinna Lauluväljakul esineva Ameerika rokibändi Red Hot Chili Peppers’i liige Michael «Flea» Balzary asutas Los Angeleses laste muusikakooli nimega The Silverlake Conservatory Of Music.

Muusiku enda sõnul tegi ta seda sellepärast, et muusika muutis kunagi ka tema enda elu.

«Kasvades üles Los Angeleses, õppisin muusikat tundma koolis käies. Olin seda tüüpi laps, kes sattus pahandustesse. Muusika oli see, millest sain kinni hoida. See pani mind koolis püsima ning andis mulle põhjuse millessegi uskuda,» ütles Flea ning lisas: «On ütlemata tore näha, kuidas lapsed leiavad muusikas selle, mille üle kirglik olla.  Nad võivad olla mingis mõttes sihi kaotanud, aga õppides mõnda instrumenti mängima on nad saanud endale tegevuse, mida tõeliselt armastavad. Õpetasin kord last, kes oli rännanud kasuperest kasuperre. Nägin kohe temas midagi. Näha sellist pühendumust instrumenti mängides, on just see, mis teeb rõõmsaks. Meie eesmärk on kooliga jätkata ka peale seda kui mind enam pole».

Vaata videot siit,

Maailma tuliseim bänd Red Hot Chili Peppers esineb Tallinna Lauluväljakul 30. juulil ainsa välikontserdiga Baltimaades. Tallinnas esitab bänd lugusid oma uuelt kauamängivalt «I'm With You» ja kindlasti ka valiku varasema loomingu paremikust - esitusele tulevad sellised lood nagu «Can’t Stop», «The Adventures of Rain Dance Maggie», «Californication», «Otherside», «Give It Away», «Under The Bridge», «By The Way», «Dani California» jpt. Kontserdi erikülalisena astub lavale üles Inglismaa bänd The Vaccines.

Piletid Red Hot Chili Peppersi Tallinna Lauluväljaku kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides ning Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles