Tallinn Music Week esitleb Positivus festivalil Eesti artistide lava

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helikunstnik-produtsent Sethh
Helikunstnik-produtsent Sethh Foto: TMW

20.-21. juulil toimub Lätis mereäärses Salacgrivas juba kuuendat suve Baltimaade suurim muusikafestival Positivus.

Taaskord seab talendifestival Tallinn Music Week Positivusel üles ka oma lava. Koostöös Riia suurima muusikaklubiga Palladium esitletaval TMW laval astub laupäeval, 21. juulil üles kokku 8 Eesti artisti.

Kokku esineb tänavusel Positivuse festivalil 21 Eesti artisti ja DJ-d. Laupäeval, 21. juulil astuvad Tallinn Music Weeki lavale tänavuse Skype’i auhinna võitja, hüpnootilise noise-doomi duo Talbot, araabia ja klezmer-muusikat folgi ja jazzi helikeelde sulandav Abraham’s Cafe, hoogne rifiroki punt Elephants from Neptune, meloodilise indie-poproki bänd Animal Drama, elektroonika- ja viiulivirtuoos Tiit Kikas, britpopilik Dahling, moodsaid elektroonilisi rütme ja jazz-poppi ühendav State of Zoe ja helikunstnik-produtsent Sethh.

Tallinn Music Week/Palladium lava ajakava laupäeval, 21. juulil:
15.00 Tiit Kikas
16.30 State of Zoe
18.00 Abraham`s Cafe
19.30 Animal Drama
21.00 Talbot
22.30 Elephants From Neptune
00.00 Dahling
01.00 Sethh

Eesti artistid, kes astuvad üles Positivuse festivali erinevail lavadel: Malcolm Lincoln, Dave Storm, DJ Quest, Kienra & ЯVRS, Mimicry Tenfold Rabbit, Ewert and the Two Dragons, Sander Mölder, Sibyl Vane, Tiger Milk, Zebra Island, Mr. Nestor, OYT
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles