Lady Gaga palus Eesti šõule müüa odavamaid pileteid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Mariano Vivanco / BDGmusic

Täna hommikul tulid Ticketpros müügile uue hinnaklassi piletid Lady Gaga Tallinna kontserdile.

Vastavalt kokkuleppele artisti mänedžmendiga lisati kontserdiplatsi tagaossa uus eraldatud ala kus piletihinnaks vaid 49 eurot.

Kontserti korraldava BDG Musicu peapromootori Eva Palmi sõnul tuli soov teha Lady Gaga show võimalikult paljudele noortele fännidele kättesaadavamaks artisti enda poolt. «Pärast kontserdi väljakuulutamist saime tagasisidet, et artisti mänedžmendi poolt määratud piletihind osutus osadele fännidest kõrgeks. Edastasime selle informatsiooni ka Lady Gaga esindajatele ning meile lubati teha veel üks piiratud mahtuvusega ala piletihinnaga vaid 49 eurot. See on näiteks 30 euro võrra madalam, kui kõige odavam piletihind Lady Gaga kontserdile Soomes,» kommenteeris Palm.

«Uue hinnaklassi piletitega piiratud mahtuvusega Tsoon C asub teiste tsoonide taga, kuid võin kinnitada, et ka sealt näeb laval toimuvat väga hästi ning avaneb võimalus nautida maailma hetkel suurima staari show’d täiega. Loodan, et uue hinnaklaasi piletid võimaldavad külastada aasta oodatuimat show’d võimalikult paljudel noortel fännidel,» lisas Palm.

Maailma popstaar number üks Lady Gaga esineb 25. augustil Tallinna Lauluväljakul uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames. Show erikülalistena astuvad lavale Briti glämmroki ansambel The Darkness ja DJ Lady Starlight.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles