Franz Beckenbauer sai Zlatan Ibrahimovici isaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Eestis on nimeseadus üsna karm ja lastele enam igasuguseid pähetulevaid nimesid panna ei saa. Brasiilias on see aga tõenäoliselt märgatavalt vabam, kuna Saksamaa jalgpallilegendi Franz Beckenbaueri järgi nime saanud meesterahvas otsustas oma poja nimeks panna Rootsi jalgpalluri auks Zlatan Ibrahimovic.

Brasiilia Beckenbauer on tulihingeline Brasiilia jalgpalliklubi Santa Cruzi poolehoidja ning tema poeg sündis kolm päeva pärast Santa Cruzi Brasiilia meistriks tulekut. Kuigi teadmata põhjusel andis ta pojale nime Rootsi koondislase järgi, lubas ta poja nabanööri matta Santa Cruzi staadioni juurde, kirjutab Metro.

Värske ilmakodaniku täispikk nimi on Zlatan Ibrahimovic Lima da Silva.

Seejuures pole Beckenbauer ainus Santa Cruzi fänn, kes oma lapsele veidra nime on valinud – üks paar pani oma pojale nimeks Dayvid Shevchenko Ximenes da Silva, austades niimoodi David Beckhamit ja Andrei Ševtšenkot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles