Rohkem kui kolmandik ameeriklastest usub tulnukatesse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohkem kui kolmandik ameeriklastest usub tulnukatesse
Rohkem kui kolmandik ameeriklastest usub tulnukatesse Foto: SCANPIX

National Geographic Channeli uuring näitas, et rohkem kui kolmandik ameeriklastest usub tunukate olemasolusse ning kümne protsendi sõnul on nad näinud UFOt.

Uuring paljastas, et 80 miljonit ameeriklast ehk 36 protsenti on tulnukate ja UFOde olemasolus kindlad ning 79 protsenti on veendunud, et USA võimud varjavad teistelt planeetidelt pärit eluvormide kohta käivat informatsiooni, edastab foxnews.com.

Kui ukse taga oleks tulnukas, siis 22 protsenti ameeriklastest püüaks temaga sõbraks saada, 15 protsenti põgeneks, 13 protsenti lukustaks ukse ja vaid kaks protsenti ründaks.

55 protsenti on veendunud, et on olemas filmide «Mehed mustas» stiilis agendid, kes jälgivad tulnukatega kontaktis olnud inimesi.

«Tahtsime teada, kuidas ameeriklased tulnukatesse suhtuvad  ning kas popkultuur on tulnukatesse uskumises oma rolli mänginud,» selgitas uuringut läbi viinud Brad Dancer.

17 protsenti ameeriklastest ei usu teistelt planeetidelt ja galaktikatest pärit olendite olemasolusse, 48 protsenti aga ei oska öelda.

65 protsenti on veendunud, et tulnukate invasiooni korral on Barack Obama parem riigijuht kui ta konkurent Mitt Romney.

21 protsenti küsitletutest kutsuks tulnukate invasiooni ajal filmitegelase Hulki sarnased  maailma päästma. 12 protsenti jätaks maailma päästmise Batmanile ning kaheksa protsenti Ämblikmehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles