Galerii: Kaia Kanepi loosis Montoni olümpialoosi peavõidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval loosis Eesti esitennisist Kaia Kanepi Viru Keskuse Montoni poes tuhandete olümpiatoodete ostjate vahel välja Montoni olümpialoosi peavõidu - reisi kahele Londoni olümpiamängudele, mis hõlmab lennupileteid, ööbimist 4-tärni hotellis ning pääsu kergejõustiku areenil toimuvatele võistlustele, sealhulgas meeste kettaheite finaalile.

Fortuuna tõi peavõidu Montoni püsiklient Helena Vassiljevale, kes juuni algul ostis Montoni Viru Keskuse kauplusest paraadvormi hõbedase parka.

«Olümpiakollektsiooni hõbedane parka on pälvinud mu sõprade-tuttavate seas väga suure ja positiivse tähelepanu ja tagasiside. Olen suur tervisesportlane ja olümpiamängude fänn - sel aastal on mul eriline põhjus olümpiamänge vaadata, kuna saan kaasa elada oma isiklikule tuttavale, maadleja Ardo Arusaarele,» ütles Helena Vassiljeva.

Montoni olümpiakollektsioon on jätkuvalt müügil Montoni ja Sportlandi kauplustes üle Eesti ning valikus on suvised polosärgid, retrohõngulised dressipluusid, moodsad püksid ning olümpiamustriga kaunistatud rannarõivad. On viimane aeg valmistuda olümpiamängudeks, tutvu valikuga siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles