Eliitööklubi BonBon on pälvinud maailma juhtivate disainerite tähelepanu

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna ööklubi BonBon on pälvinud maailma juhtivate sisearhitektide ja disainiajakirjanike tähelepanu
Tallinna ööklubi BonBon on pälvinud maailma juhtivate sisearhitektide ja disainiajakirjanike tähelepanu Foto: BonBon

Uuenduskuuri läbi teinud ööklubi BonBon on valitud UK and International Restaurant & Bar Design Awards žürii poolt osalema maailma parimate restoranide ja baaride sisedisaini võistluse lõppvooru.

 BonBon on omas kategoorias ainuke Põhjamaade ja Ida-Euroopa esindaja, kes nomineeriti maineka võistluse lõppvooru

Kuigi võistlejaid osales USA-st, Liibanonist, Prantsusmaalt, Tšiilist, Saudi Araabiast, Ühendemiraatidest, Indiast ja paljudest teistest maadest, siis Londonis 6. septembril 2012 välja kuulutatavale auhinnatseremooniale pääsevad lisaks BonBon’ile sisedisaini lahendused Edinburgist, Mancheserist, Londonist ja Istanbulist.

 

Disanivõistluse kahekümne kahe liikmeline žürii koosneb mainekatest disaineritest, disainikriitikutest ja ajakirjanikest

Zürii esimeheks on maailmakuulsa disainifirma Alessi juht ja omanik Alberto Alessi ning liikmetest võiks mainida ajakirja Casa Vogue peatoimetajat Taissa Buescut, Sunday Times Style toimetajat Tiffanie Darke’I, lennukitootja Airbus disainidirektorit Ingo Wuggetzer’I, disainerit Alex Bradley’it ja kirjastuse Tachen toimetajat Julius Wiedemann’i.

 

Ööklubi BonBon sisearhitektuurse lahenduse on loonud sisearhitektid Ville Lausmäe ja Peeter Klaas firmast VLS Interior Architecture.
 

Tallinna ööklubi BonBon on pälvinud maailma juhtivate sisearhitektide ja disainiajakirjanike tähelepanu

BonBon’I sisedisain on pälvinud ka maailma ühe mainekaima sisearhitektidele suunatud väljaande, Frame tähelepanu, kes avaldas BonBon’I pildid hiljuti oma disainipiibliks kutsutavas kõvakaaneliste raamatute seerias.

BonBon avaldati raamatus Night Fever / The Best Hospitaly Design - http://www.frameweb.com/news/night-fever-3 koguni neljal leheküljel.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles