Casillas lubas Hispaania võidu korral meessoost ajakirjanikku musitada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat tagasi tähistas Hispaania koondise väravavaht Iker Casillas MM-tiitlit niimoodi, et suudles otse-eetris oma telereporterist kallimat Sara Carbonerot.
Kaks aastat tagasi tähistas Hispaania koondise väravavaht Iker Casillas MM-tiitlit niimoodi, et suudles otse-eetris oma telereporterist kallimat Sara Carbonerot. Foto: SCANPIX

Mäletatavasti tähistas Hispaania jalgpallikoondise väravavaht Iker Casillas kaks aastat tagasi maailmameistritiitlit, suudeldes otse-eetris miljonite pilgu all oma kallimat Sara Carbonerot, kes töötas MM-finaalturniiril ajakirjanikuga.

Nüüd lubas hispaanlase kapten, et kui koondise õnnestub EM-finaalturniiril tiitlit kaitsta, tähistab ta võitu taas magusa musiga, vahendab The Sun.

Seekord ei plaani 31-aastane puurilukk aga oma kallimat musitada, vaid hoopis veteranajakirjanikku Jose Ramon de la Morenat.

Kui Casillaselt küsiti, kas ta kavatseb võidu korral taas Carbonerot kõigi silme all suudelda, vastas ta naljatledes: «Kui tuleme Euroopa meistriks, otsin sind kohe üles ja annan sulle ühe suure musi!»

Aga reporter ei jäänud võlgu: «Kõigepealt pead sa mind kätte saama!»

Hispaania kohtub homme õhtul EMi veerandfinaalis Prantsusmaaga, selle paari võitjat ootab poolfinaalis ees Portugal.

Meenutuseks: vaata, kuidas Casillas oma kallimat musitas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles