Take That, Leona Lewis ja Mika võidutsevad Briti muusikaauhindade tabelis

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika
Mika Foto: Reuters / Scanpix

Taasühinenud poistebänd Take That ning lauljad Leona Lewis ja Mika on kõik Briti muusikaauhindadel üles seatud neljas erinevas kategoorias.

Kõik kolm lähevad ka võistlustulle parima Briti albumi ja parima Briti singli jagamisel, vahendab Wenn.

Take That on esitatud veel ka parima grupi ja parima live-esinemise kategoorias. Lewise vastasteks parima naisartisti kategoorias on uustulija Kate Nash, KT Tunstall, PJ Harvey ja Bat For Lashes.

Ta on üles seatud veel ka parima läbimurdja kategoorias koos Mikaga. Mika kandideerib veel ka parima meesartisti auhinnale.

Superprodutsent Mark Ronson, laulja Kate Nash ja rokkarid Arctic Monkeys ning Kaiser Chiefs kandideerivad kõik kolmes erinevas kategoorias.

Eagles on üles seatud kahele auhinnale – parim album ja parim rahvusvaheline grupp. Sir Paul McCartney’le antakse tseremoonial üle auhind muusiku elutöö preemia.

Iga-aastane šõu toimub 20. veebruaril Londonis. Lähemalt saad kandidaatide ja šõuga tutvuda Briti muusikaauhindade kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles