Isa tõmbas filmitäht Salma Hayeki olümpiaunistusele kriipsu peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmitäht Salma Hayek
Filmitäht Salma Hayek Foto: MAVRIXONLINE.COM

Filmitäht Salma Hayeki olümpiale pääsemise unistusele tõmbas kriipsu peale naise isa.

Salma oli noorena väga andekas iluvõimlemises ning talendikütid soovisid teda olümpial Mehhiko võistkonnas näha, vahendab Digitalspy.

Staari isa tahtis tütrele normaalset lapsepõlve. «Olin kuskil kaheksa- või üheksa-aastane, kui nad mind olümpiameeskonda värbasid,» rääkis Salma, kes jäi 1970. aastal talendiküttidele silma kooli sporditunnis.

«Mu isa keeldus ettepanekust, kuna oleksin selle nimel pidanud Mexicosse iluvõimlejatele mõeldud internaatkooli elama minema ning kuus kuni kaheksa tundi päevas treeningutele keskenduma. Minu jaoks olnuks see paradiis,» ei pea tänaseks edukalt filmitööstuses karjääri teinud Salma isa peale viha.

«Isa arvas, et mul võiks olla normaalne lapsepõlv ja tahtis, et minust saaks normaalne inimene. Kahju, et kõik mu füüsilised pingutused selles vallas liiva jooksid. Samas olen rõõmus, sest minust sai näitleja!» lisas naine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles