Moegalerii: Itaalia disainer tutvustas moodi BonBoni laval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15. juunil toimus klubis BobBon stiilne moeõhtu, kus publikule tutvustati Itaalia disaineri Anastassija Balak eksklusiivset kollektsiooni «Body & Soul».

Üsna hiljuti näitas Anastassija Balak oma kollektsiooni «Body & Soul» Itaalias, Firenze iga-aastasel moeüritusel. Nüüd oli siis ka Tallinna moesõpradel võimalik oma silmaga näha disaineri loomingut.

Disainer Anastassija Balak on sündinud ja kasvanud Eestis, Ta omab suurt loomingulist kogemust, on olnud legendaarse Viru Varietee kostümeerija.

Kolm aastat tagasi otsustas disainer oma kvalifikatsiooni tõsta ja asus ennast täiendama Itaalias Kunstide Akadeemias (Accademia Italiana) Firenzes, kus omandas moedisaineri diplomi.

Õpingute lõputööks oligi kollektsiooni «Body & Soul» loomine ja publiku ette toomine. Teema «keha ja hing» tundusid disainerile eriti huvitava ja loomingulisena ning südamelähedasena.

Õhtu muusikalise etteaste oli spetsiaalselt selleks õhtuks loonud ansambel «лotos», kelle esinemiskostüümid on valmistas samuti Anastassija Balaki kollektsiooni «Body & Soul» ainetel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles