Moekunstnik Liina Stein unistab kingadisaineri ametist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Stein
Liina Stein Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Andekas moedisainer Liina Stein on Londonis moodi õppinud Louis de Gama käe all ning muuhulgas ka paljudele kohalikele staaridele nagu lauljataridele Kerli Kõivule ja Teele Viirale, tantsutäht Aleksandra Žeregeljale ning Ženja Fokinile rõivaid disaininud.

Buduaarile rääkis Liina oma unistusest hakata kunagi ise kingi disainima.

«Tahaksin tõesti kunagi ise kingi disainima hakata, ideid on mul meeletult ja oleks ju ülilahe, kui saaksin endale täpselt sellised kingad disainida, mida soovin. Hetkel ostan pea kõik oma kingad reisidelt, Eestis on valik väike ja igav. Lemmikbrändideks on mul Irregular Choice, DKNY, Jefrey Campwell ning Michael Kors. London on šoppamiseks väga hea koht, mul pole kusjuures õrna aimugi, kui palju kingi sealt ostnud olen,» naerab Liina, kellel on garderoobis üle kahekümne paari kõrge kontsaga omapäraseid kingi, milliseid teiste Eesti naiste kapist ilmselt ei leia.

«Kahjuks on kingade disainimine kallis lõbu, seega hetkel oleks ainsaks võimaluseks, et sellega tegeleda, loteriivõit,» nendib Liina, et ise ta sellist raha nii naljalt kokku ei aja.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles