Peogalerii: seekordne Babulja Special kubises kodumaistest staaridest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval 9. juunil klubis Teater toimus taas meeletu, lõbus ja staariderohke Babulja Special, kus lava pani särama seksikas Jana Kask.

Parim ja lõbusaim pidu, mis kostitab alati parima meelelahutusega, lõbustas kõiki taas möödunud laupäeval. Temperamentselt kaunid martoškad pakkusid silmailu ja lõbustasid külastajaid. Parimad vene hitid hullutasid tantsustaare hommikuni ja külm Stlitsnaja soojendas keha.

«Eesti otsib superstaari» ühe hooaja võitja, laulja ja artist Jana Kask tervitas kõiki kuumade hittidega ja lisas veelgi särtsu sellesse õhtusse.

Sellelt kuumalt peolt ei puudunud ka kuumad ja säravad staarid - särtsu lisasid suurärimees Roberto Di Silvestri koos sõpradega, Saatejuht ja treener Liina Randpere, kaunis direktriss Katrin Siska, Ettevõtja Raul Reemet, Kuuba sigarite maaletooja, sigarisalongi La Casa Del Habano direktor Mahesh P. Ramnani...jpt.

Babulja Special - lõbusaim pidu parima meelelahutusega, mis kestab varajaste hommikutundideni....

Juba reedel 15.06 ootab klubi Teater kõige originaalsemale õhtule linnas - Stoli The Most Original Night Vol 2 ja Laupäeval, 16.06 lõbustab kõiki hasatri täis VEGAS koos säravate Vegase artistidega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles