Ott Sepp ja Märt Avandi on teles tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avandi ja Sepp on teles tagasi. Tänasest möllab argiõhtutes politseinikepaar Tuvi-Maango, sest TV3 toob kordusena ekraanile krimikomöödia „Kättemaksukontor“ kõik hooajad.
Avandi ja Sepp on teles tagasi. Tänasest möllab argiõhtutes politseinikepaar Tuvi-Maango, sest TV3 toob kordusena ekraanile krimikomöödia „Kättemaksukontor“ kõik hooajad. Foto: TV3

Tänasest möllab argiõhtutes politseinikepaar Tuvi-Maango, sest TV3 toob kordusena ekraanile krimikomöödia «Kättemaksukontor» kõik hooajad.

Lisaks sellele, et fännid võivad meenutada, kuidas Kättemaksukontor Frida (Marika Vaarik) ja Marioni (Kadri Adamson) poolt loodi ning hinge kinni hoides põnevaid algusaegu nautida, saab kaasa elada ka politseinike Kaspar Tuvi (Ott Sepp) ja Gerth Maango (Märt Avandi) töövõitudele.

Nende meeste kõrged mõtted ja stiilipuhtad teod ei jäta kedagi ükskõikseks. Ametialaste sekelduste kõrval saab suve jooksul osa ka politseinike isikliku elu kõrghetkedest, mis ühel juhul tipnevad lausa pulmapeoga.

 

 «Kättemaksukontori» hooaegades löövad kaasa väga paljud näitlejad, teiste seas Sepo Seeman, Marilyn Jurman, Kristjan Sarv, Jaan Rekkor, Guido Kangur, Andres Dvinjaninov, Nikolai Bentsler, Tarvo Sõmer, Elina Pähklimägi jpt.

 

«Kättemaksukontori» kõigi hooaegade kordused on TV3s igal argiõhtul kell 19.30.



 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles