10 põhjust väikeste rindade jumaldamiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: SCANPIX

Portaal The Frisky reastas 10 põhjust, miks peaks armastama väikseid rindu.


1. Need on nunnud. Nii lihtsalt on. Nad näevad välja sõbralikud, õnnelikud ja armsad.

2. Saad kanda väga, väga sügava dekolteega pluusi. Kui sul on väiksed rinnad, siis peaksidki seda tegema. Lihtsalt tee ära!

3. Sa ei näe välja litsakas. Mitte kellegi kohta ei peaks ütlema litsakas, sest see on rumal. Eriti veel rinna suurust silmas pidades. Samas, inimesed teevad seda. Paljud suurte rindadega naised kannatavad seksuaalse alatooniga kommentaaride käes ja seda pidevalt. Kui suurte ja väikeste rindadega naised kannaksid näiteks samasugust pidulikku pluusi, siis esimene saaks ilmselt mõne ebameeldiva kommentaari osaliseks ja teist peetakse heal juhul lihtsalt elegantseks.

4. Sul on väga lihtne elegantne välja näha. Vaata eelmist punkti.

5. Rinnanibud on hästi presenteeritud. Ja nibud on huvitavad. Need on ilusad.

6. Saad selga panna pluusi või kleidi ja rinnahoidja koju jätta. Suvel on see eriti mugav. Sa näed välja ilus ja seksikas ning ei pea millegi pärast muretsema.

7. Saad kanda õlapaelteta kleiti ja see pole mitte mingi suur asi.

8. Saad teha joogat, rinnad ei jää ette. Sa ei pane neid isegi tähele. Sama kehtib ka näiteks jooksmise puhul – rinnad ei hüple üles ja alla. See on mugav.

9. Rinnad ei vaju alla ja ei näe välja nagu pooltühjad kotid.

10. Need täidavad väga olulist rolli – tunnevad end väga hästi, kui nendega mängitakse ja need on väga olulised lapse imetamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles