Pildid: naise rinnad plahvatasid - sõna otseses mõttes!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakendikeskus paneb kahemõttelises reklaamis liiga palju rõhku naise rindadele
Pakendikeskus paneb kahemõttelises reklaamis liiga palju rõhku naise rindadele Foto: SCANPIX

Briti naise täitunud unistusest sai õudus - talle paigaldatud rinnaimplantaadid läksid jõhkral kombel katki.

27-aastane kolme lapse ema Kylie Hudson lasi teha 4000 naela maksnud rinnasuurendusoperatsiooni ning tema olematu büst suurenes 34D-korvini, kirjutab The Sun.

Naine oli ülirõõmus, et saab nüüd esimest korda elus bikiinid selga panna, kuid mõned nädalad hiljem, vahetult enne plaanitud puhkust, lõhkesid implantaadid.

«Mu rannakeha plahvatas sõna otseses mõttes,» nentis Kylie. Nüüd öeldi talle, et tema keha võib ka asendusimplantaadid  tõrjuda.

Poole kohaga pubilaulja uuris enne operatsioonile minekut ülipõhjalikult arstide tausta ja valis välja parima kvaliteediga implantaadid. Need läksid aga katki ja ühest haavast hakkas välja voolama kollakat vedelikku. Kylie ütles, et implantaati oli isegi näha. Kirurgid vahetasid implantaadid välja ja talle tehti 310 õmblust.

«Nüüd ei saagi ma kanda bikiine, millest alati unistanud olen, vaid pean hoopis varjama sadu õmblusi ja kandma toestavad aluspesu,» kurtis Kylie.

Brünett kaunitar selgitas, et olematud rinnad on ta enesehinnangule ja intiimelule hävitavalt mõjunud: «Olin oma esimese kahe lapse isaga koos 14 aastat ja ta ei näinud kunagi mind paljalt ilma rinnahoidjata.»

Laste saamise ajal suurenesid Kylie rinnad D-korvini, kuid pärast imetamise lõppu kadusid jälle täielikult ära. Ka suhe kolmanda lapse isaga purunes.

Vaata pilte SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles