Surnud poiss ärkas kirstus üles ja palus vett

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Brasiilias Belemis leidis ühe surnud lapsega aset ebatavaline juhtum.

Kahe-aastane Kelvin Santos oli kirstus üles ärganud ja vett juua palunud ning siis elutuna kirstu tagasi vajunud, edastab Daily Mail.

Lapsel diagnoositi möödunud nädalal kopsupõletik ning ta viidi haiglasse ravile.

Ravi ajal ta hingamine seiskus ning elustamine ei aidanud. Arstid tunnistasid ta möödunud nädala reedel surnuks. Lapse surnukeha anti ta vanematele üle.

Laps pandi kodus kirstu ning tema auks korraldati mälestamine. Poiss jäi ööseks lahtisesse kirstu.

Kuid perekonna sõnul ärkas laps tund enne oma matuseid kirstus üles ning palus isalt, kas ta saaks vett juua.

«Kõik sattusid paanikasse ning hakkasid karjuma. Me ei suutnud oma silmi uskuda. Arvasime, et ime on sündinud ning laps on ellu ärganud,» sõnas Antonio Santos.

Kuid siis heitis poiss kirstu tagasi ega liigutanud enam.

«Me ei suutnud teda ellu äratada. Ta oli uuesti surnud,» sõnas isa.

Santosed viisid poja kiiresti Belemis asuvasse Abelardo haiglasse, et arstid lapse uuesti üle vaataksid ning kinnitaksid, et elumärke ei ole.

«Arstid kinnitasid, et laps on surnud. Nad ei osanud selgitada, miks ta korraks ellu ärkas,» lisas isa.

Vanemad lükkasid lapse matust edasi, lootes et ime sünnib veel kord, kuid seda ei juhtunud. Poiss maeti möödunud nädala laupäeval Belemi surnuaiale.

Isa on veendunud, et poeg suri arstide lohakuse tagajärjel. Ta esitas politseile sellekohase avalduse ning loodab, et politsei juhtunut uurib.

Kohalike võimuesindajate sõnul viidi poiss haiglasse kriitilises seisus ning tunnistati surnuks südame ja kopsude seiskumise tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles