«Titanicu» tunnuslaul ajab Celine Dionil ja Kate Winsletil südame pahaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Celine Dion
Celine Dion Foto: SCANPIX

Kanada lauljanna Celine Dion, kes laulis 1997. aasta menufilmi «Titanic» tunnuslaulu «My Heart Will Go On», tunnistas, et see pala talle üldse ei meeldi.

Sama on varem öelnud ka selles linateoses ühte peategelast Rose DeWitt Bukaterit mänginud näitlejanna Kate Winslet, edastab Daily Mail.

«Me ei suuda enam kokku lugeda, kui mitu korda ma seda laulnud olen. Kui Kate Winslet tunneb, et ta tahab selle laulu peale oksendada, siis ta ei ole ainus. Mul on sama tunne,» sõnas lauljanna.

Samas on Dion õnnelik, et see pala oli 20 nädalat erinevate muusikaedetabelite tipus ning on maailmas üks müüdumaid singleid.

««My Heart Will Go On» andis mulle võimaluse olla ühe meeledjäävaima muusikapala ettekandja. See pala elab igavesti,» tõdes lauljanna.

Selle aasta märtsis antud intervjuus sõnas Kate Winslet, et tal on «Titanicu» tunnuslaulust kõrini.

Hoolimata suurest populaarsusest nimetas muusikaajakiri Rolling Stone selle läbi aegade üheks halvimaks lauluks.

Samas Winslet tunnistas, et ilma režissöör James Cameroni «Titanicuta» ei oleks temast  esimese järgu staari saanud.

«Õnneks nüüd on mu karjäär juba sellises seisus, et saan rolle valida ja seda tänu «Titanicule». Nüüd valin sellised rollid, mis on mõnevõrra riskantsed ja ebatavalised,» lausus Winslet.

Näitlejanna lisas, et ta teenis «Titanicuga» ja sellega kaasnenud kuulsusega nii palju, et see võimaldas tal lapsed sünnitada ning pikka aega ainult emarolli täita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles