Sugari aastapäeva ehib WAF-koor

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Sugar.
Ööklubi Sugar. Foto: Allar Tiisler

Pärnu magusaim klubi Sugar tähistab sel reedel oma kolmandat aastapäeva kontserdiga, kus astub lavale WAF-koor koos Eesti tippsolistidega.

“Kolme aasta jooksul oleme korraldanud palju omanäolisi pidusid, pakkunud kvaliteetset ja trendikat meelelahutust ja saanud oma külastajatelt kingituseks Pärnu parima peopaiga tunnustuse,” rääkis Sugari programmijuht Kert Klaus. “Kui eelmisel aastal tegime klubile sünnipäevaks oma tunnusloo “Suhkur”, millest sai suvehitt, siis sellel aastal tahame pakkuda midagi magusalt eksklusiivset ja ööklubis ennenägematut.”

Klausi sõnade järgi on Sugarist saanud pidutsejate jaoks omamoodi pühakoda ja sellest seigast inspiratsiooni ammutades kutsus klubi esimest korda Eestis ööklubi lavalaudadele esinema ülipopulaarse WAF-koori koos dirigent Anneli Pilpaki ja Eesti tippsolistidega.

Nii astuvad koos kooriga aastapäevaüritusel lavale Liis Lemsalu, Oliver Kuusik ja Tanja Mihhailova. Oodata on üllatuskülalisigi.

Taevalikult head tuju loovad inglineiud ja pühalikku peomuusikat seavad DJd Kristjan Hirmo, Kert Klaus ja Kermo Hert.

Pidu jätkub laupäeval Sugari suveterrassi avamisega, kui tasuta akustilise kontserdi annab õhtupoolikul ansambel Traffic.

Pärnu linnavalitsuse korraldatud arvamusküsitlusel “Kuldne Oaas 2011” võitis Sugar suvepealinna parima meelelahutusasutuse tiitli.

“Oleme kolme aasta jooksul nii klubi programmi kui ka ruumidesse märkimisväärselt investeerinud ja on suurepärane, et meie külalised seda hindavad,” oli Sugari juhataja Liis Kangur küsitluse tulemusega rahul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles