Lapsena armastas Kairit enim oma vanaisa tehtud tõeliselt kodust toitu: «Vanaisa küpsetatud ahjuliha koos krõbedaks küpsenud kartulitega on mulle siiamaani hästi meeles. See oli tõesti väga maitsev söök.»
Seda, millist toitu naine täna armastab, ta täpselt öelda ei oska.
«Kuna ma ei keela endale midagi, siis tänasel päeval sõltub minu lemmiktoidu nimetus kellaajast ja olukorrast. Alati eelistan magusatele küpsetistele pigem soolaseid ja vürtsikaid.»
«Piima ja keefirit tarbin mõlemat, kuigi võib vist öelda, et eelistan pigem viimast. Jumaldan okroškat, mida minu naabrinaine Valli suviti valmistab. Eriti maitsev on suurde klaasi kokku segatud pool klaasi külma keefirit ja pool klaasi külma ploomimahla - täpselt nagu jäätisekokteil,» on keefir Kairiti jaoks ääretult maitsev ja seda eriti suvel, mil ilmad on soojad.