Mida sööb Kairit Tuhkanen?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Kairit Tuhkanen poseerimas Põlva linna järve ääres.
Pildil Kairit Tuhkanen poseerimas Põlva linna järve ääres. Foto: Kanal 2

Andekas jumestuskunstnik ning tuntud lauljatar Kairit Tuhkanen pole kunagi suur magusasõber olnud, seega koogile eelistab ta alati midagi soolast. Kuna kehakaaluga pole kaunil naisel kunagi probleemi olnud, võib ta endale lubada kõike, mida süda ihkab, rääkis Kairit Buduaarile.

Lapsena armastas Kairit enim oma vanaisa tehtud tõeliselt kodust toitu: «Vanaisa küpsetatud ahjuliha koos krõbedaks küpsenud kartulitega on mulle siiamaani hästi meeles. See oli tõesti väga maitsev söök.»

Seda, millist toitu naine täna armastab, ta täpselt öelda ei oska.

«Kuna ma ei keela endale midagi, siis tänasel päeval sõltub minu lemmiktoidu nimetus kellaajast ja olukorrast. Alati eelistan magusatele küpsetistele pigem soolaseid ja vürtsikaid.»

«Piima ja keefirit tarbin mõlemat, kuigi võib vist öelda, et eelistan pigem viimast. Jumaldan okroškat, mida minu naabrinaine Valli suviti valmistab. Eriti maitsev on suurde klaasi kokku segatud pool klaasi külma keefirit ja pool klaasi külma ploomimahla - täpselt nagu jäätisekokteil,» on keefir Kairiti jaoks ääretult maitsev ja seda eriti suvel, mil ilmad on soojad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles