Kreatori solist lubab Eestis üllatust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa kuulsaim ja edukaim thrash-metal-bänd Kreator, esiplaanil grupi liider Mille Petrozza.
Euroopa kuulsaim ja edukaim thrash-metal-bänd Kreator, esiplaanil grupi liider Mille Petrozza. Foto: Repro

«Ootame väga võimalust siin esineda ja see saab olema äge kontsert. Kavatseme publikut korralikult üllatada,» räägib pühapäeval Tallinnas klubis Rock Café esineva Saksa thrash-metal-legendi Kreatori liider ja solist Miland ehk Mille Petrozza.


Kreatorit soojendavad Saksa metalcore-bänd Caliban ja power-metal bänd Emergency Gate ning šveitslaste folk-metal-punt Eluveitie.



Mille Petrozza, millise Kreatori varasema plaadiga võiks võrrelda uut albumit «Hordes of Chaos»?


Raske öelda... Võrrelda on alati raske, sest see on uus album ja esindab seda, milline on Kreator aastal 2009. Ma arvan, et kuigi see on «vanadest headest aegadest» mõjutatud, on tegelikult tegu uue albumiga ja uue saundiga. Meie jaoks on see uusim väljalase ka kõige täpsem pilt sellest, kuhu oleme tänaseks välja jõudnud.



Mis ajendas teid 1990. aastatel välja andma niivõrd erinevaid albumeid?

See oli meie jaoks eksperiment, sest meil polnud varem olnud aega muusikat avastada nii, nagu oleksime tahtnud. Tegime erinevaid plaate sellepärast, et see tundus õige. Mingit muud põhjust või sundi otseselt polnud.



Ma tahaks lisada, et ükskõik mis plaadi välja anname ja ükskõik kui eksperimentaalne see ka poleks, on see ikkagi Kreator.



Kas olete kunagi mõelnud saksakeelse Kreatori plaadi tegemisele?


Ei (naerab). Ma ei usu, et see just väga hästi kõlaks.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles